наша Місія:

Поширити Боже Царство через зрощування радісних вірних послідовників Ісуса Христа!

2 Кор.4:15 Усе бо для вас, щоб благодать, розмножена через багатьох, збагатила подяку на Божу славу.

ХТО ТАКИЙ ПОСЛІДОВНИК?

Що означає бути послідовником? - Що означає бути по справжньому віруючимЩоб бути християнином не достатньо просто вірити в те, що Ісус насправді живМи всі віримо, що Адольф Гітлер Жив, але це не робить нас фашистом. Ми НЕ є його послідовникиЩоб бути християнином потрібно вірити що Ісус жив, помер за мене і замість мене, воскрес і зараз живий а я іду за Ним. Я Його послідовник. (живу як Він, насправді Він живе через Мене!)

В церкві Виноградна Лоза ми віримощо справжній вірний послідовник Ісуса повністю посвячений Христу! Живе для Нього.

Справжнього Вірного Послідовника характеризують 5 речей:

1. Його Спільність                   1. Кому я належу?

Людина будучи створена по образу Триєдиного Бога – створена жити в спільноті. Усвідомлюємо ми це чи ні, про те ми всі чомусь і комусь належимо.

Ми можемо подібно блудному сину бачити своє щастя у відсутності обмежень і незалежності ні від кого, ні від чого. Таким чином сатана обманює людину і робить її залежною від себе і робить її своїм послідовником, адже він перший пішов цим шляхом.

Послідовник Ісуса Христа належить тільки Ісусу і добре знає про це.

Дії 27:23 Бо ночі цієї з'явився мені Ангол Бога, Якому належу й Якому служу,

Щоб дізнатися більше про поклоніння і належність ви можете прослухати проповідь: назва як на диску про спільність і приналежність.

 

2. Його Ідентичність     2. Хто Я?

Кожна людина ідентифікує себе чимось або кимось. Наша ідентичність – це те, що ми про себе думаємо. Хто Я? Хтось пов’язує свою ідентичність із тим, який в нього мобільний телефон. Хтось із тим яка в нього зарплата, на якій машині він їздить, який в нього в неї одяг, яка національність, яка сім’я, тощо… Для когось його ідентичність це його посада, професія і влада. Для когось – це сексуальність і насолода. Для когось моральність і популярність. Як послідовники Ісуса Христа – ми пов’язуємо свою ідентичність в Ісусі і тільки в ньому. Коли ми думаємо про себе: хто я? – то в першу чергу ми думаємо про те, що я послідовник Ісуса Христа і Він Своїм Духом проживає в мені і живе через мене.

Все інше другорядне, незначне або й взагалі противне життю в Ісусі і для Ісуса.

 

3. Його Призначення              3. Який зміст мого життя?

Кожну чесну людину хвилює питання яка ціль і зміст мого існування тут на землі. Не знаходячи відповідь, людина спускається простого марнування свого життя, знаходячи забуття в миттєвих насолодах.

Зміст життя виражає його значення. Значення життя людини в її призначенні. Єдиний шанс прожити своє життя не намарно, але зі змістом – це прожити його згідно із задумом і змістом, який в нього заклав його творець. Бог створив кожну людину унікальною: в кожної свій унікальний відбиток пальців, свій унікальний ніс і вуха, так самого в кожної своє унікальне призначення, для якого Творець дав їй життя. Єдиний спосіб прожити життя. Яке має значенням – це прожити його згідно призначення. Послідовник Ісуса Христа – всім серцем хоче виконати місію призначену для нього Ісусом,.

 

4. Його Поклоніння                 4. Що найдорожче для мене?

Усвідомлюємо ми це чи ні, але кожен з нас комусь поклоняється. Слово поклоніння означає особливе шанування понад усе інше. Цінування. Кожен із нас щось шанує і цінує більше ніж інше. Що ми цінуємо більше того і більше хоче, того і прагнемо, про те і більше думаємо, тим і живемо. Одні поклоняються грошам і владі, інші сексу і задоволенню, ще інші моралі і популярності. Люди поклоняються творінню замість Творця.

Послідовник Ісус Христа поклоняється виключно Йому, шанує, цінує Його понад усе, прагне наслідувати Його життя у всьому.

 

5. Його Захоплення                5. Що викликає в мене найбільше захоплення?

Кожна людина шукає захоплення в своєму житті тут на землі. Люди захоплюються геройством людей, і багатьма іншими речами.

Ми слідуємо за Ісусом тому що захоплені тим, який героїчний вчинок зробив Він.

Филип.2:5 У житті своєму ви маєте думати й чинити так, як Христос Ісус. 6 Хоч і був Богом за природою, Він не вважав Свою рівність Богові скарбом, за який треба триматися. 7 Він полишив Своє місце із Богом, став рабом, звичайною людиною. І ставши таким, 8 принизив Себе, був покірливим до смерті - аж до смерті на хресті.

Ісус, будучи Богом, залишив Славу Небес, спустився до нас у гущу бруду гріха, бід і тривог, болі і сліз. Він все це взяв на себе разом із нашими гріхами і соромом. Він помер замість нас на хресті виплативши борг, який були винні ми. Він воскрес в третій день. Він звільнив нас від влади гріха, сатани і смерті та подарував нам свободу.

Контакт

Виноградна Лоза Львів

097 747 77 66 ihorhran@gmail.com